Ideen bag Coachers

Den 6. januar 2001 startede Coachers. Gennem årene har vi undervist og coachet et stort antal individer og grupper – hver gang med det formål at inspirere og dygtiggøre ledere og medarbejdere, så de har bedre forudsætninger for at nå de mål og krav der forventes.

Vores DNA er at hjælpe med kommerciel udvikling. Al kommerciel succes handler om at skabe succes for vores kunders kunder. Dette kræver ledelse, salg og service i høj klasse. Vi træner individer og grupper i alle facetter af både ledelse og salgsarbejdet. Gennem vores mysteryshoppingkoncept kan vi give feedback på kundernes oplevelse og hvor der skal sættes ind med udvikling.

Hos Coachers møder du en sparringspartner og leverandør, der brænder for, at du får resultater med det, dig og din virksomhed beskæftiger sig med. Vi ved, hvad der skal til for at lykkes med et uddannelse og udvikling. Det kan rent faktisk lade sig gøre at opbygge et uddannelsesforløb der ikke blot giver målgruppen viden, men som reelt forbedrer kompetencerne og gør folk dygtigere. Det skal “bare” gøres på den rigtige måde.

Et uddannelsesforløb starter med en ærlig dialog om, hvilke krav vi kan stille til hinanden, og om hvordan vi laver det helt rigtige projekt for dig, din gruppe eller din virksomhed.

Vores koncepter på salg, ledelse og det mentale område er i særklasse. Værktøjerne er skabt til at skabe resultater gennem simple og forståelige begreber, der leveres på en sjov, interaktiv og krævende måde. Vi har gennem årerne opbygget en lang række gode referencer fra en bred vifte af brancher. Vi ønsker ikke at nævne vores referenceliste her af hensyn til vores kunder, men vi oplyser gerne referencer (godkendt af referencen), når vi er nået dertil i processen. MEN vi har været særlig stærke i følgende brancher:

Ejendomshandel
Bank og finansiering
Mediesalg
Den grafiske branche
Detailhandel og butiksdrift
Onlinevirksomhed
Køkkenbranchen
Byggebranchen
Industri
Luftfart
Bilbranchen
Forsikringsbranchen
Liberalt erhverv