Samarbejde med KEY CONSULT Search & Selection

KEY CONSULT Search & Selection

Konsulentvirksomheden COACHERS og rekrutteringsfirmaet KEY CONSULT Search & Selection har indgået et strategisk samarbejde for at kunne formidle hinandens ydelser til det samlede netværk.

COACHERS har eksisteret siden 2001 og KEY CONSULT Search & Selection siden 2011. Begge virksomheder har base i Horsens og deler de samme værdier, hvoraf KVALITET er et gennemgående tema.

COACHERS’ forretningsområder er Salgsuddannelse, Lederudvikling, Teamudvikling og Prøvekøb og analyser. Partnerne i virksomheden har alle en lang erhvervskarriere bag sig som giver masser af erfaring at dele ud af.

KEY CONSULT Search & Selection har en lang erfaring i at matche de rigtige medarbejdere med de rigtige virksomheder. Det er ikke verdens største rekrutteringsfirma, men hver eneste opgave betragtes som den vigtigste og den får fuld opmærksomhed. KEY CONSULT Search & Selection har høje etiske standarder og går ikke på kompromis med kvalitet og ansvarlighed.

KEY CONSULT’s forretningsområde er rekruttering, der omfatter såvel Search som Selection opgaver. De har rekrutteret personale til mange forskellige brancher og på alle niveauer.

Det er et rigtigt stærkt team som arbejder målrettet og kvalitetsbetonet.

Forretningsidéen for KEY CONSULT Search & Selection er at give virksomhederne, små og mellemstore, mulighed for at rekruttere nye medarbejdere professionelt, personligt og kvalitetsbetonet uden at det skal koste en “bondegård”. De har lave omkostninger og sætter en ære i, at det skal være “ordentligt” arbejde – og til en fair pris.

Læs mere om KEY CONSULT Search & Selection på www.keyconsult.dk