fbpx

Coachers har siden etableringen i 2001 hjulpet adskillige virksomheder med at nå deres mål hurtigere og på en mere kvalitativ måde. Vi har stor erfaring i, hvordan du får succes med uddannelse, træning og coaching. Vi sætter altid et forløb op, så det passer individuelt til den enkelte virksomhed, da vi ved, at dette er det, der virker bedst.

Vi har arbejdet med nogle af Danmarks stærkeste brands og herigennem opnået uvurderlig viden om, hvordan vi kan hjælpe dig. Sideløbende har vi coachet nogle af Danmarks bedste sportsfolk i flere forskellige sportsgrene. Én ting går igen hos alle topperformere – nemlig at der er en stærk erkendelse af, at træning og udvikling er nødvendig for at få succes.

I dag består vi af 2 aktive partnere og coaches. Ann Louise Engstrøm arbejder fra Hillerød og Preben Braagaard fra Horsens. Herudover har vi ansat Thao Ly Phan som vores administrationschef. Danmark er vores arbejdsplads. Vi gennemfører masser af fysiske workshops og coachinger, men tilbyder også sessions via zoom, teams eller andre onlineteknologier. I løbet af vores næsten 20 år i markedet har vi opnået en position som en anerkendt udbyder, hvor både eliteidræt, politik og business trækker på vores ydelser.

MØD TEAMET

Ly Phan

Administrator

Når du engagerer dig og din virksomhed med en konsulent eller coach, så er en stor del af valget at vælge den person der passer bedst til deltagerne og opgaven. Du kan derfor læse mere om os ved at klikke på den enkelte person ovenfor. Preben Braagaard og Ann Louise Engstrøm er vores aktive medarbejdere i marken. Vi har skrevet historier ind under vores tidligere jobs og uddannelser, så du kan få et klart og tydeligt billede af om du kan se et match. Ellers vil det altid være en god idé at tage et personligt møde med den konsulent du skal hyre til en opgave.

Partnerskaber

Ordo Recruitment har udviklet et unikt og banebrydende koncept, hvor man hjælper en kandidat proaktivt med at finde drømmejobbet. Kandidaten indgår i et mentorløb, hvor Ordo Recruitment aktivt tager fat i de virksomheder kandidaten har en interesse i.

Der indgås derfor en aftale mellem kandidaten og Ordo Recruitment. Kandidaten betaler et mindre opstartsfee for Ordo Recruitment’s hjælp og resten betales, når kandidaten har opnået jobbet. Konceptet er banebrydende og nyskabende og hos Coachers tror vi, at rigtig mange kandidater vil elske at have en professionel ved sin side i kampen om drømmejobbet. Coachers har valgt at samarbejde med Ordo Recruitment p.g.a. virksomhedens værdier og nyskabende koncepter.

Udover mentorforløbet, så løser Ordo Recruitment også almindelige rekrutteringsopgaver og er her stærke på salg og marketing. Niels Møller Nielsen har desuden en specialviden og stor kompetence omkring Rusland, Japan, Indien, Sydøstasien og Australien, hvor han kan hjælpe virksomheder med at træde ind på disse markeder eller udvikle deres nuværende markeder. Niels har selv været bosat i Rusland og Ukraine, hvor han har løftet store lederstillinger hos Nokia.

Du kan læse mere om Orde Recruitment – klik her
Du kan læse mere om mentorforløbet – klik her

 

 

Udvalgte referencer