fbpx

Coachers har siden etableringen i 2001 hjulpet adskillige virksomheder med at nå deres mål hurtigere og på en mere kvalitativ måde. Vi har stor erfaring i, hvordan du får succes med uddannelse, træning og coaching. Vi sætter altid et forløb op, så det passer individuelt til den enkelte virksomhed, da vi ved, at dette er det, der virker bedst.

Vi har arbejdet med nogle af Danmarks stærkeste brands og herigennem opnået uvurderlig viden om, hvordan vi kan hjælpe dig. Sideløbende har vi coachet nogle af Danmarks bedste sportsfolk i flere forskellige sportsgrene. Én ting går igen hos alle topperformere – nemlig at der er en stærk erkendelse af, at træning og udvikling er nødvendig for at få succes.

I dag består vi af 2 aktive partnere og coaches. Ann Louise Engstrøm arbejder fra Hillerød og Preben Braagaard fra Horsens. Herudover har vi ansat Thao Ly Phan som vores administrationschef. Danmark er vores arbejdsplads. Vi gennemfører masser af fysiske workshops og coachinger, men tilbyder også sessions via zoom, teams eller andre onlineteknologier. I løbet af vores næsten 20 år i markedet har vi opnået en position som en anerkendt udbyder, hvor både eliteidræt, politik og business trækker på vores ydelser.

MØD TEAMET

Preben Braagaard

CEO & founder

Ly Phan

Administrator

Når du engagerer dig og din virksomhed med en konsulent eller coach, så er en stor del af valget at vælge den person der passer bedst til deltagerne og opgaven. Du kan derfor læse mere om os ved at klikke på den enkelte person ovenfor. Preben Braagaard og Ann Louise Engstrøm er vores aktive medarbejdere i marken. Vi har skrevet historier ind under vores tidligere jobs og uddannelser, så du kan få et klart og tydeligt billede af om du kan se et match. Ellers vil det altid være en god idé at tage et personligt møde med den konsulent du skal hyre til en opgave.

Udvalgte referencer