fbpx

MØD TEAMET

Når du engagerer dig og din virksomhed med en konsulent eller coach, så er en stor del af valget at vælge den person der passer bedst til deltagerne og opgaven. Du kan derfor læse mere om os ved at klikke på den enkelte person herunder. Preben, Ann Louise og Klaus er vores aktive coaches og konsulenter og vi har hver især vores forcer. Derfor har du mulighed for at finde den profil der bedst passer til den opgave du står med.

Vi har beskrevet vores historikker og bedrifter som coaches, så du kan få et klart og tydeligt billede af om du kan se et match. Du kan derfor klikke på vores billeder og læse mere. Ellers vil det altid være en god idé at tage et personligt møde med den konsulent du skal hyre til en opgave. Ofte indgår vi også som teams på opgaver.

Preben Braagaard

CEO & founder

Ly Phan

Administrator

Klaus Christensen

Samarbejdspartner

Coachers har siden etableringen i 2001 hjulpet adskillige virksomheder med at nå deres mål hurtigere og på en mere kvalitativ måde. Vi har stor erfaring i, hvordan du får succes med uddannelse, træning og coaching. Vi sætter altid et forløb op, så det passer individuelt til den enkelte virksomhed, da vi ved, at dette er det, der virker bedst.

 

Vi har arbejdet med nogle af Danmarks stærkeste brands i erhvervslivet og herigennem opnået uvurderlig viden om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Sideløbende har vi coachet nogle af Danmarks bedste performere indenfor for sport og politik. Én ting går igen – nemlig at der er en stærk erkendelse af, at træning og udvikling er nødvendig for at få succes.

I 2020 opnåede vi status som Børsen Gazelle. Det skete i et i forvejen vanskeligt år hvor Corona skabte store vanskeligheder for opretholdelse af en normal drift i erhvervslivet. Da prisen er en anerkendelse af solide resultater over flere år, blev vi enormt stolte, da den bevidnede den stabilitet vi har kunnet skabe i såvel gode som mindre gode tider.

Udvalgte referencer