fbpx

Ordo Recruitment er Coachers’ foretrukne samarbejdspartner, når vi anbefaler vores kunder at skulle ansætte kommercielle profiler. Vi har gennem samarbejdet hjulpet flere af vores kunder med at finde kandidater til både salgsjobs og også ledende stillinger på salget.

Ordo Recruitment og Niels Møller Nielsen har en effektiv og målrettet tilgang til opgaverne og lykkes næsten altid med at finde den kandidat vores kunder har brug for. Udover at være stærk på det danske marked, så har Niels Møller Nielsen en specialviden og stor kompetence omkring Rusland, Japan, Indien, Sydøstasien og Australien, hvor han kan hjælpe virksomheder med at træde ind på disse markeder eller udvikle deres nuværende markeder. Niels har selv været bosat i Rusland og Ukraine, hvor han har løftet store lederstillinger hos Nokia.

Ordo Recruitment har desuden udviklet et unikt og banebrydende koncept, hvor man hjælper en kandidat proaktivt med at finde drømmejobbet. Kandidaten indgår i et mentorløb, hvor Ordo Recruitment aktivt tager fat i de virksomheder kandidaten har en interesse i.

Der indgås derfor en aftale mellem kandidaten og Ordo Recruitment. Kandidaten betaler et mindre opstartsfee for Ordo Recruitment’s hjælp og resten betales, når kandidaten har opnået jobbet. Konceptet er banebrydende og nyskabende og hos Coachers tror vi, at rigtig mange kandidater vil elske at have en professionel ved sin side i kampen om drømmejobbet. Coachers har valgt at samarbejde med Ordo Recruitment p.g.a. virksomhedens værdier og nyskabende koncepter.

Du kan læse mere om Ordo Recruitment – klik her
Du kan læse mere om mentorforløbet – klik her