fbpx

CEO & founder i Coachers fra 7.1.2001 – til i dag

 

Den 7.1.2001 udlevede jeg min drøm, da jeg stiftede Coachers. Frihed og det at skabe mit eget konceptunivers var de største drivkræfter bundet sammen med økonomiske drømme. Jeg var alene de første 8 mdr. inden jeg ansatte den første medarbejder.

Fra starten ønskede jeg at bygge en mellemstor konsulentvirksomhed der skulle være den bedste på sit område, men med årene gik det op for mig, at jeg ikke ønskede lederrollen. Jeg ønskede at være i felten hos kunderne og udøve udvikling og derfor indså jeg hurtigt, at vi ikke skulle være store, da det ville kræve mere ledelse end jeg havde lyst til.

Vi har derfor løbende svinget  fra 3-6 personer og det passer perfekt til mig. I dag har jeg en stærk partner i Ann Louise Engstrøm og vi spiller hinanden bedre gennem inspiration, sammenhold og en sund udfordrende relation.

På den administrative front har vi min hustru Thao Ly Phan ansat som administrationschef, så jeg er i den grad omgivet af to stærke og inspirerende kvinder.

Jeg ser mig selv i denne rolle i mange år frem og drømmer om, at Coachers vil opnå et stærkt genklang i fremtiden.

 

Mit første visitkort fra 2001 og med vores første udgave af logoet i Coachers.

 

Nyt log blev skabt i samarbejde med reklamebureauet hos Ncom i 2004. Fokus var at få dyrene med i logoet, da de symboliserer vores historie omkring motivation.

 

I 2018 blev vores logo ændret igen i samarbejde med Superego fra Horsens. Samtidig fik vi skabt en rød tråd i vores grafiske identitet som blev understøttet med nyt website.