fbpx

Har du brug for ny energi?

Via vores foredrag og interaktive spil får du en forrygende og relevant oplevelse, der sætter fokus på de rette udfordringer fra hverdagen. Alle sanser bliver aktiveret på en motiverende måde.

ForedragInteraktive spil

Foredrag og spil

Bryd mønsteret og skab en forrygende og relevant oplevelse, der booster energien. Vores foredrag og læringsspil kan på kort tid skabe fornyet humør, gejst, inspiration og teamspirit.

Læs mere om salgs- og forhandlingsspillet MoneyMaker
Læs mere om samarbejdsspillet One Empire
Læs mere om vores interaktive foredrag

Salgs- og forhandlingsspil

MoneyMaker er et salgs og forhandlingsspil, der kan spilles fra 12 og op til 500 personer. Spillet er et performancespil, der sætter fokus på at skabe resultater og relationer. Spillet er meget fleksibelt og kan bygges, så det relaterer sig til virksomhedens egne udfordringer.

Læs mere om MoneyMaker

Samarbejdsspil

One Empire er et samarbejdsspil, der kan spilles fra 10 til 500 personer. Spillet handler om, at alle når sine egne mål samtidig med, at alle når hjem på det samlede mål. Hvis ikke ALLE når sine mål, er der INGEN, der når sine mål. Spillet gør på en sjov måde op med silotankegangen.

Læs mere om One Empire

Hvem leverer hvilke foredrag?

Book et interaktivt foredrag gennem Coachers, hvor du er garanteret, at det ikke bliver enetale, men at dit publikum bliver aktiveret på en udfordrende og sjov måde. Alle vores foredrag har vigtige budskaber som serveres af nogle af de allerbedste foredragsholdere. Herunder kan du læse mere om, hvad de enkelte foredragsholder kan byde ind med

Ann Louise Engstrøm

Ann Louise er en utrolig positiv og dynamisk foredragsholder. Hun formår at komme ud over scenekanten meget hurtigt. Hun er drevet af en stærk passion for udvikling og resultater. Når du booker Ann Louise, så får du en foredragsholder som kommer utrolig velforberedt og som leverer sit budskab med en drivkraft der ikke ses særlig tit.

“Mental råstyrke under pres” – læs mere her
“Arbejdsglæde skaber resultater!” – læs mere her
“Den mentale vitaminpille” – læs mere her
“DISC i salg og ledelse”
– læs mere her

Preben Braagaard

Siden Preben startede Coachers i 2001, har han elsket at hjælpe mennesker med udvikling. Preben har skabt gode erfaringer som mental-, salgs- og ledertræner. Han har en udfordrende, humoristisk, energisk og involverende stil og er særlig stærk i følgende emner:

“Den mentale vitaminpille” læs mere her
“DISC i salg og ledelse”
– læs mere her
“Forhandling og closing”
– læs mere her
“Powertalk”
– læs mere her

Sanne B

Sanne B har været ekstern samarbejdspartner i Coachers  siden 2016. Hun er adfærdsentusiast, og hun kombinerer adfærdsdesign og DISC i sine budskaber og er altid styret af sit store hjerte, for at en kunde skal have en topoplevelse. Sanne B kommer i den grad ud over rampen, når hun står på scenen.

“Go’ service kan ikke downloades!” – læs mere her

Thomas Mygind

Danmarks mest erfarne tv-snedker med en lang række programmer i værtsrollen, bl.a. Robinson og Fangerne på Fortet. Thomas er desuden én af Danmarks mest bookede foredragsholdere. Hos Coachers kan du booke Thomas Mygind til foredraget:

“Få det bedste ud af det meste” – læs mere her