fbpx

Klar til kompetent kommmerciel sparring?

Business coaching

Kald det coaching, sparring eller en god fortrolig snak – uanset om du er direktør, sportsudøver, iværksætter, mellemleder, sælger eller besidder et hvilket som helst andet job – så kan du få brug for en at blive coachet på de udfordringer, dit arbejdsliv bringer.

De fleste er for længe om at søge den sparring, der kan hjælpe dem videre på en given udfordring – ofte fordi en anden person skal give et spark bagi. En personlig coaching kan give et tiltrængt frirum og hjælpe dig hurtigere i den rigtige retning.

Læs mere om business coaching
Læs mere om mental træning for idræt

Business coaching

Et stort spørgsmål kan være, hvilke emner vi kan hjælpe med. I et forløb kan vi hjælpe med en række forskellige emner og områder. Vigtigst er, at du føler, vi tager udgangspunkt i din situation. Løbende vil vi sammen med dig drøfte, hvor dine behov for coaching er størst. De emner, vi oftest støder på i vores personlig coachingforløb, er følgende:

Balance

Bedre balance mellem privatliv og arbejde

Performance

Bedre resultater på jobbet

Mentaltræning

Håndtering af pres og stor arbejdsmængde

Sparring

God sparring på cases med kunder og kolleger

Arbejdsstruktur

Hjælp til bedre arbejdsstruktur og håndtering af tiden

Karrieremål

Hurtigere og nemmere vej til karrieremål

Konflikter

Støtte og værktøjer til bedre konflikthåndtering

Stress

Forebyggelse og håndtering af stresssymptomer

Egen leder

Bedre håndtering af udfordringer med egen leder

Motivation

Hjælp til at gentænde eller bevare motivation

Strategi

Sparring på nye strategier og planer

Rekruttering

Sparring og hjælp til bedre rekruttering

Hvordan foregår coachingen?

Du kan investere i et coachingforløb via et klippekort – typisk på 5 eller 10 timer. På første coaching aftaler vi individuelt, hvordan du ønsker forløbet. Forløbet skal foregå på dine præmisser, så du føler, du får værdi på de områder, du ønsker. Følgende spørgsmål bliver vi ofte stillet i forbindelse med etablering af et coachingforløb:

  • Hvor tit skal vi mødes? – Vi mødes så tit, du synes, vi har brug for det, men vi foreslår også, at der er tid til arbejdsro mellem coachingerne. I starten mødes vi typisk lidt oftere indtil retningen er sikret.
  • Hvor længe kører forløbet? – Så længe du oplever værdi ved coachingen og føler et udbytte.
  • Kan jeg dele klippekortet med andre? – Ja, det kan du helt klart, det afgør du selv, og du kan også gemme klip til senere, hvis du har behov for en pause i forløbet.
  • Hvor foregår coachingen? – Den foregår, hvor du ønsker den, men vi anbefaler normalt, at det er et andet sted end på din arbejdsplads.
  • Kan jeg stole på fortrolighed? – Ja, det kan du. Der er fuld fortrolighed, om hvad vi arbejder med – medmindre det er aftalt, at en leder eller anden person skal være involveret på sidelinjen.
  • Hvad sker der mellem de enkelte coachinger? – Vi afgør i fællesskab, om der er opgaver, du med fordel kan løse mellem coachingerne.
  • Hvorfor skal jeg købe et klippekort frem for enkelte timer? – Både for din og vores skyld, da vi sparer administrationen. Samtidig sikrer vi, at du er mere committet til forløbet.

Mental træning for sportsudøvere

I eliteidræt er der et konstant pres om at skulle kunne performe på allerbedste niveau. Idrætsudøvere kender om nogen værdien af den mentale tilstand. Coachers kan hjælpe idrætsudøvere med mentaltræning, og vi har gode erfaringer fra:

Professionelle golfspillere
Superligaen i fodbold såvel individuelle spillere og hold
Coaching af flere landstrænere på tværs af idrætsgrene
Speedwaykørere på øverste niveau
Professionelle dansere

Et samarbejde om mentaltræning opbygges meget individuelt, så det bedste er at kontakte Coachers for en dialog.
Læs mere om mentaltræning for sportsudøvere