fbpx

Målgruppe:

Medarbejdere der har behov for at skabe et bedre samarbejde. Enten internt i en gruppe eller flere grupper, der har behov for at arbejde sammen på tværs af afdelinger. Kan både gennemføres for ledergrupper og medarbejdere.

Beskrivelse:

Vi sætter folk tilbage i det gamle Romerriget. Deltagerne bliver delt op i 10 teams. Hvert team repræsenterer en region, der er blevet valgt til parlamentet. I løbet af de næste 4 år skal regionerne sikre sig, at de valgløfter (mål og deadlines), de har rejst for deres befolkninger, vil blive indfriet.

Gennem spillet skal deltagerne forhandle om forskellige ressourcer. I spillet har man på forhånd både gode og dårlige relationer, som kan skabe udfordringer. Spillet er meget interaktivt, og undervejs bliver deltagerne udsat for både oprør og andre uventede oplevelser.

Læringsmål i One Empire:

Medarbejderne får en stærk værdioplevelse af, at vi kun når målene, når vi arbejder som et stort fælles hold.
Medarbejderne lærer at arbejde med både gode og dårlige relationer.
Medarbejderne ser en stærk værdioplevelse af at fjerne silotankegangen.
Medarbejderne får en værdioplevelse af, at det ikke er nok at have nået sine egne mål, hvis andre er bagud.
Medarbejderne lærer generelt, hvor vigtigt samarbejde er.
Medarbejderne får en sjov og lærerig oplevelse.

Praktik:

Spillet kan spilles fra 10-500 mennesker. I samarbejde med jer planlægger vi, hvordan vi sætter spillet op. Spillet kan gennemføres både udendørs og i et konferencelokale. Selve spillet varer ca. 3 timer og efterfølges af en læringsrefleksion på ca. 2 timer, hvor vi drøfter virkelighedens udfordringer, og hvordan erfaringerne fra spillet kan tages med hjem på arbejdspladsen. Spillet kan gennemføres isoleret set eller som et led i en workshop.

Se introvideo til One Empire

Microsoft spiller One Empire