fbpx

Få det bedste ud af det meste

Et foredrag der er relevant for alle i virksomheden, og det kan også bookes som et kundearrangement. Foredraget inddrager deltagerne på en humoristisk måde og sætter på metaforisk vis fokus på nogle af de vigtigste ting i virksomheden.

  • I en tid hvor gnist og glæde ofte overskygges af brok og bekymring tager Thomas Mygind kvalificeret livtag med vores tendens til periodisk trutmund og leverer effektive genveje til bedre relationerøget trivsel og større personligt overskud.
  • Med enkle metoder, ukomplicerede strategier og masser af humor giver Thomas Mygind sit personlige bud på, hvordan vi lettere tackler en konstant foranderlig verden og de stadigt stigende krav om, at alle skal yde mere med færre ressourcer og bedre resultater. Professionelt og privat.
  • En forfriskende, seriøst tankevækkende og særdeles inspirerende oplevelse

Varighed: 1-2 timer

Thomas Mygind er kendt som en af Danmarks absolut mest erfarne tv-værter. Han er UK certified NLP-practicioner og har sideløbende med mediekarrieren arbejdet professionelt med personlig medarbejderudvikling og dynamisk ledertræning. Lige fra outdoor teambuilding til individuel coaching og det meste derimellem. I dag helliger han sig fuldtidsarbejdet som motivator og foredragsholder. Det er blevet til mange foredrag hvert år til flere typer af forsamlinger, hvor han med vid, bid og humor sender ethvert publikum inspirerede videre i livet.

Som anker på flere markante programmer er Thomas Mygind blandt andet blevet kåret som “Årets tv-vært” og har vundet prisen for “Årets tv-program”. I 2004 tiltrådte han ledelsen af SBS TV Danmark hvor han senere blev udnævnt til chef for Kanal 5. Thomas Mygind boede i en årrække i England, inden han i 2001 vendte tilbage til Danmark. Siden 1995 har Thomas Mygind afholdt sine populære foredrag i både ind- og udland, især til virksomheder og organisationer.

Thomas Mygind