fbpx

Certificering i DISC og GIA

 

Med 3 certificeringer i DISC (Thomas International, Wiley og Extended) har jeg oparbejdet en rigtig stærk viden indenfor andre menneskers adfærd. Den har jeg stor glæde af daglig både i min undervisning, salg og coaching. I Coachers vi valgt at arbejde med Extended DISC, som er rigtig godt til både sparring 1-1 og som værktøj til undervisnings i salgstræning, ledertræning og teamudvikling.

I 2019 blev jeg certificeret i GIA, som er en intelligenstest.  Jeg har stor glæde af at anvende GIA hos de kunder, hvor der skal etableres et beslutningsgrundlag i form af en ansættelse, omorganisering, forfremmelse eller ledervurdering. GIA kan anbefales alle steder i en organisation, hvor det er relevant at vurdere et individs potentiale til at udføre bestemte jobfunktioner.

Forskellen på DISC og GIA er, at DISC kortlægger en persons adfærd, mens GIA afdækker og tester en persons evner på 5 udvalgte områder.