fbpx

Certificeret i DISC og GIA – 2006 og 2018

 

I 2006 blev jeg certificeret i Extended DISC hos HR Solutions og i 2018 blev jeg certificeret i GIA hos Thomas International.

DISC er et ekstremt udbredt værktøj i Danmark som mange har stiftet bekendtskab med. I dag anvender jeg DISC på mange måder. Jeg bruger det oftest i personlig coaching og i salgs- og teamudvikling.

DISC er et rigtig spændende værktøj der strukturerer vores adfærd i 4 grundtyper. Heraf bogstaverne DISC. DISC giver på en nem og hurtig måde en god selvindsigt, der kan anvendes til den personlige udvikling.

I 2018 valgte jeg så at supplere med en certificering i GIA. GIA står for generel intelligens assessment. Hvor DISC analyser en persons adfærd, så sætter GIA mere fokus på en persons grundintelligenser. GIA er en test der viser en persons evner på tal, sprog, opfattelsesevne, ræsonnement og kreativitet. Den afdækker vores flydende intelligenser, som stort ikke kan ændres, da de er medfødte. Derfor bruger jeg også GIA’en primært, når mine kunder har en kandidat til en ansættelse for at sikre der er det rette match.

Både DISC og GIA har en stor rolle i mit daglige arbejde som coach og træner.