fbpx

CRM Manager hos Tech Data

 

Min evne til at skabe stærke og langvarige kunderelationer banede vejen frem til at blive Customer and Relation Manager i 2014 hos Tech Data der er IT distributør. Samtidig åbnede der sig en ny spændende verden til B2B og partner salg. Denne del tændte mig meget og gav mig nye udfordringer  efter 19 år i retail

Fra selv at være leverandør til retail stod jeg nu som distributør og skulle have partnerne til at købe ind på mine idéer og produkter. Jeg skulle sikre mig, at partnerne brændte så meget for mine produkter, så både jeg selv og “mine” produkter blev blev et naturligt førstevalg for partneren.

I jobbet var den stærke kunderelation sammen med et godt produktkendskab en afgørende faktor for at få succes. Evnen til at kunne skabe så meget værdi overfor partnerne at de både kunne og havde lyst til at viderebringe budskabet og skabe værdi overfor deres kunder var altafgørende for at jeg kunne nå i mål med mine resultater. Jeg blev ofte valgt til at tale på store kundeevents og jeg opdagede, at jeg var god til at brænde igennem.

Når der var nye produktlanceringer tog partnerne mig med ud til deres B2B kunder som specialisten for at give dem en form for VIP – retreat. Det blev nøglen til mit næste job hos Microsoft, hvor jeg selv skulle ud at sælge til de største C20 kunder i Danmark.