fbpx

Mentaltræner i eliteidræt – fra 2001 til nu

 

Lige siden jeg startede Coachers har jeg haft en stor passion for at arbejde med eliteidræt. Jeg har haft mange spændende opgaver, hvor målet har været at hjælpe med fokus, selvtillid og udvikling. Gennem årene har jeg haft en del ad hoc opgaver og samtidig har jeg haft samarbejde med udøvere over længere tid. Af hensyn til fortrolighed omkring en del af mine opgaver, kan jeg ikke nævne alt hvad jeg har lavet, men opgaverne tæller bl.a.:

– samarbejde med Herfølge Boldklub i superligaen (fodbold)
– samarbejde med Næstved Boldklub i 2. division (fodbold)
– samarbejde med 5 professionelle golfspillere
– samarbejde med 3 professionelle speedwaykører (Bjarne Pedersen, Hans Andersen og Emil Grøndal)
– personlig coaching forløb for 4 landstrænere
– workshop for U21 landsholdet i fodbold om vindermentalitet (det år Daniel Agger, Niklas Bendtner m.v. var med)

Det har været en speciel og spændende oplevelse at arbejde med disse folk, som jo reelt set må kaldes eksperter på deres felter. Elitesportsfolk lever ofte i en ensporet og indkapslet verden, hvor mine opgaver har været forskellige og derfor har kredset rundt om alle de coachingemner jeg kan bidrage med. Lige fra det mentale til almindelig personlig udvikling.

Herunder kan du se billeder fra mit arbejde med speedwaysporten