fbpx

Partner i Coachers

 

Siden 1. januar 2019 har jeg haft fornøjelsen af at være partner i Coachers. Jeg har base i Hillerød, men opererer i hele landet. Jeg føler mig meget privilegeret, da jeg får lov til at gøre det jeg finder allersjovest hver dag, nemlig at inspirere andre til at blive endnu bedre til deres arbejde.

Jeg er pave stolt over at være en del af Coahers idet vi har knækket koden til hvordan du laver et forløb der ret faktisk ændrer adfærd og skaber resultater. Alt for mange virksomheder bruger penge på uddannelser der ikke gør en forskel. Vi har stort fokus på det mentale i samspil med værktøjerne, hvilket er en afgørende faktor, såfremt du vil optimere din performance.

Samtidig er jeg en del af et fantastisk team hvor vil spiller hinanden gode og glæder os over hinandens succes’er. Alt hvad vi inspirerer andre til at gøre er en naturlig del af vores egen hverdag.