fbpx

Underviser på erhvervsakademierne i København og Aarhus

 

Via erhvervsakademiet i Aarhus og København underviste jeg i det grundlæggende salg og salgspsykologi. Ofte havde deltagerne en holdning der hed ”jeg er i hver tilfælde ikke sælger og bliver det aldrig”, så her var evnen til at skabe tryghed og holdningsbearbejdelse i forhold til salget en afgørende opgave. Jeg lærte her at deltagerne ofte ændrede holdning, når jeg satte fokus på salg baseret på rådgivning og god etik.

Samtidig var det vigtig at møde deltagerne i øjenhøjde og gøre undervisningen så jordnær som overhovedet muligt ellers tabte jeg dem.

Igennem jobbet som underviser på erhvervsakademierne fik jeg for alvor smag på glæde ved at inspirere og undervise. En vej der senere skulle vise sig at blive min nuværende levevej.